MediaLook

Bashkia e Tiranës “dikton” lajmet propagandistike në media,
problem transparenca e llogaridhënia

Lexo

Lajmet e mediave me ngjashmërinë më të lartë me njoftimet për shtyp të Bashkisë Tiranë

Grafiku paraqet 16 mediat nga 45 mediat që janë evidentuar, të cilat kanë rezultuar me përputhshmërinë më të lartë të kontentit të lajmit dhe njoftimit për shtyp të dërguar nga Bashkia Tiranë. Renditja e parë është bërë duke nxjerrë mesataren e përputhshmërisë në përqindje. Ndërkaq në nënkategorinë tjetër “Numër lajmesh”, është përllogaritur dhe pasqyruar vizualisht rendita sipas numrit të lajmeve nga totali i 17 njoftimeve që janë dërguar nga institucioni i Bashkisë.

DITË TË MONITORUARA

NJOFTIME PËR SHTYP

ARTIKUJ TË GJURMUAR

MEDIA TË MONITORUARA

Përputhshmëria e lajmeve të publikuara me njoftimet e Bashkisë Tiranë sipas secilës media

Tabela paraqet rezultatet e gjurmuara gjate procesit te monitorimit te automatizuar përmes platformës NewsLab sipas secilës media. Të dhënat e gjeneruara i janë nënshtruar dhe një procesi verifikimi manual. Në tabelë mund të gjeni edhe linqet e gjeneruara edhe përputhshmërinë në numër fjalësh mes përmbajtjeve të krahasuara.
Shënim: Disa javë pas publikimit të hulumtimit, është vërenjtur se institucioni i Bashkisë Tiranë ka ndryshuar linqet apo ka fshirë njoftimet per shtyp nga faqja e saj. Për këtë arsye, nëse linku nuk ju hapet, klikoni te kolona tjeter: "Njoftimet e Bashkisë të ruajtura lokalisht".
# Data Njoftimi i Bashkise Shkarko Njoftimin Lajmi i medias % Nr. fjalësh
1 02.04.2023 Veliaj: “I dhamë fund tymit kanceroz që vinte nga mbetjet e Sharrës https://www.priza.al/veliaj-i-dhame-fund-tymit-kanceroz-qe-vinte-nga-mbetjet-e-sharres/ 99.0% 540/547
2 03.04.2023 Përfundon godina e re në "Qytetin Studenti" https://www.priza.al/perfundon-godina-e-re-ne-qytetin-studenti-veliaj-mbajtem-premtimet/ 100% 570/573
3 03.04.2023 Forumi Ndërkombëtar i Turizmit: Kalendari i Tiranës i mbushur me evente https://www.priza.al/forumi-nderkombetar-i-turizmit-kalendari-i-tiranes-i-mbushur-me-evente/ 98.3% 414/421
4 05.04.2023 Veliaj: Me basketbollistët e Partizanit fituese të Ligës Unike, krenar për lojën tuaj https://www.priza.al/veliaj-me-basketbollistet-e-partizanit-fituese-te-liges-unike-krenar-per-lojen-tuaj/ 100% 342/342
5 05.04.2023 Veliaj përurin kopshtin e ri, kei mirepret 220 fëmijë https://www.priza.al/veliaj-peruron-kopshtin-e-ri-kei-mirepret-220-femije/ 98.7% 522/529
6 08.04.2023 Veliaj viziton kishën e re protestante në Kombinat, hapësirë e jashtëzakonshme i shërben komunitetit https://www.priza.al/veliaj-viziton-kishën-e-re-protestante-ne-kombinat-hapesire-e-jashtezakonshme-i-sherben-komunitetit/ 99.3% 408/411
7 09.04.2023 Veliaj fton të gjithë prindërit ti aktivizojnë fëmijët në sport https://www.priza.al/veliaj-ftoj-te-gjithe-prinderit-ti-aktivizojnë-fëmijët-ne-sport/ 100% 418/418
8 09.04.2023 Veliaj për Pashkë në Katedralen e Shen Palit: Së shpejti nisim rindërtimin e Kishës së Shen Prokopit, siç ishte https://www.priza.al/veliaj-per-pashke-ne-katedralen-e-shen-palit-se-shpejti-nisim-rindertimin-e-kishes-se-shen-prokopit-sic-ishte/ 100% 385/385
9 10.04.2023 Veliaj: Tirana, kryeqyteti më i pastër i rajonit, duhet të jemi krenarë, mirenjohje për secilin nga punonjësit e pastrimit https://www.priza.al/veliaj-tirana-kryeqyteti-me-i-paster-i-rajonit-duhet-te-jemi-krenare-mirenjohje-per-secilin-nga-punonjesit-e-pastrimit/ 100% 467/467
10 22.05.2023 Veliaj dhe Kryetari i Bordit të AADF vizitojnë Piramidën, pikë turistike në vjeshtë, nisin kurset për fëmijët dhe të rinjtë https://www.priza.al/veliaj-dhe-kreu-i-bordit-te-aadf-vizitojnë-piramiden-pike-turistike-ne-vjeshte-nisin-kurset-per-fëmijët-dhe-te-rinjtë/ 100% 639/639
11 23.05.2023 Zotohet Veliaj: Gjatë verës ndërhyjmë në çdo cep, mbarojmë edhe shkollat e reja https://www.priza.al/zotohet-veliaj-gjatë-verës-nderhyjmë-në-çdo-cep-mbarojmë-edhe-shkollat-e-reja/ 99.3% 600/604
12 24.05.2023 Kengetari grek Niko Vertis në Tiranë: Veliaj, ju presim të gjithëve nesër në koncert https://www.priza.al/kengetari-grek-niko-vertis-ne-tiranë-veliaj-ju-presim-te-gjitheve-nesër-ne-koncert/ 100% 328/328
13 30.05.2023 Hapet "Agimi": Veliaj do sherbeje per shume aktivitete kulturore dhe artistike https://www.priza.al/hapet-agimi-veliaj-do-sherbeje-per-shume-aktivitete-kulturore-dhe-artistike/ 99.4% 528/531
14 31.05.2023 Java italiane e kulturës: Veliaj, se shpejti nisim punën për një ambasadë të re të Italisë në Tiranë https://www.priza.al/java-italiane-e-kultures-veliaj-se-shpejti-nisim-punen-per-nje-ambasade-te-re-te-italise-ne-tirane/ 99.4% 360/362
# Data Njoftimi i Bashkise Shkarko Njoftimin Lajmi i medias % Nr. fjalësh
1 02.04.2023 Bashkia Tiranë - Veliaj: “Tirana sot, një nga qytetet më të pastra në rajon, e thotë çdo turist https://gazetadita.al/veliaj-tirana-sot-nje-nga-qytetet-me-te-pastra-ne-rajon-e-thote-cdo-turist-ndryshimi-si-nata-me-diten-me-tiranen-e-zhulit-te-8-viteve-me-pare/ 99.2% 654/659
2 02.04.2023 Veliaj: “I dhamë fund tymit kanceroz që vinte nga mbetjet e Sharrës https://gazetadita.al/veliaj-i-dhame-fund-tymit-kanceroz-qe-vinte-nga-mbetjet-e-sharres-sherbimi-kryhet-me-lire-nga-projekti-i-sali-berishes-dhe-ilir-metes/ 98.7% 540/547
3 03.04.2023 Përfundon godina e re në "Qytetin Studenti" https://gazetadita.al/perfundon-godina-e-re-ne-qytetin-studenti-veliaj-e-mbajtem-premtimin-per-abone-falas-dhe-subvencionim-50-te-kostos-se-konviktit/ 98.4% 564/573
4 03.04.2023 Forumi Ndërkombëtar i Turizmit, Veliaj dhe Kumbaro presin Sekretarin e Përgjithshëm të Organizatës Botërore të Turizmit, Zurab Pololikashvili https://gazetadita.al/forumi-nderkombetar-i-turizmit-veliaj-dhe-kumbaro-presin-sekretarin-e-pergjithshem-te-organizates-boterore-te-turizmit/ 98.3% 414/421
5 04.04.2023 Veliaj pret kryebashkiakun e Bergamos: “Bashkëpunim mes dy qyteteve”; Gori: “Tirana, qytet në rritje, me një kryebashkiak shumë dinamik” https://gazetadita.al/veliaj-pret-kryebashkiakun-e-bergamos-bashkepunim-mes-dy-qyteteve/ 100.0% 279/279
6 05.04.2023 Veliaj pret basketbollistet e Partizanit që fituan Ligën Unike https://gazetadita.al/veliaj-pret-basketbollistet-e-partizanit-qe-fituan-ligen-unike-krenar-per-lojen-tuaj-te-shkelqyer/ 100.0% 342/342
7 05.04.2023 “Kei”, kopshti më i ri në kryeqytet, mirëpret 220 fëmijë https://gazetadita.al/kei-kopshti-me-i-ri-ne-kryeqytet-mirepret-220-femije-veliaj-se-shpejti-kopesht-dhe-cerdhe-te-re-edhe-ne-zonen-e-astirit/ 98.7% 522/529
8 08.04.2023 Në vigjilje të Pashkës, Veliaj vizitë në Kishën e re Protestante në Kombinat https://gazetadita.al/ne-vigjilje-te-pashkes-veliaj-vizite-ne-kishen-e-re-protestante-ne-kombinat-hapesire-e-jashtezakonshme-qe-i-sherben-komunitetit/ 99.3% 408/411
9 09.04.2023 Veliaj uron Pashkën në Katedralen e Shën Palit: “Së shpejti përfundon Kisha Katolike, nisim rindertimin e Kishës se Shën Prokopit siç ishte” https://gazetadita.al/veliaj-uron-pashken-ne-katedralen-e-shen-palit-se-shpejti-perfundon-kisha-katolike-nisim-rindertimin-e-kishes-se-shen-prokopit-sic-ishte/ 100.0% 385/385
10 10.04.2023 Veliaj: “Tirana, kryeqyteti më i pastër i rajonit, duhet të jemi krenarë! Mirënjohje për secilin nga punonjësit e pastrimit” https://gazetadita.al/veliaj-tirana-kryeqyteti-me-i-paster-i-rajonit-duhet-te-jemi-krenare-mirenjohje-per-secilin-nga-punonjesit-e-pastrimit/ 100.0% 467/467
11 22.05.2023 Veliaj dhe Granoff vizitojnë Piramidën: “Është kthyer në pikë të jashtëzakonshme turistike për Tiranën; Në vjeshtë nisin kurset për fëmijët dhe të rinjtë” https://gazetadita.al/veliaj-dhe-granoff-vizitojne-piramiden-ne-vjeshte-nisin-kurset-per-femijet-dhe-te-rinjte/ 100.0% 639/639
12 23.05.2023 Vijon asfaltimi i rrugëve në lagjet e Tiranës, Veliaj: “Jemi përditë në fushatë, gjatë verës ndërhyjmë në çdo cep; Do mbarojmë edhe shkollat e reja që janë në proces” https://gazetadita.al/vijon-asfaltimi-i-rrugeve-ne-lagjet-e-tiranes-veliaj-jemi-perdite-ne-fushate-gjate-veres-nderhyjme-ne-cdo-cep/ 99.3% 600/604
13 24.05.2023 Këngëtari Niko Vertis mbërrin në Tiranë, Veliaj zbulon lidhjen e tij me shqiptaret: “Ju presim të gjithëve nesër në koncert tek Arena Kombëtare” https://gazetadita.al/kengetari-niko-vertis-mberrin-ne-tirane-veliaj-zbulon-lidhjen-e-tij-me-shqiptaret/ 100.0% 328/328
14 30.05.2023 Hapet Kinemaja “Agimi”, si hapësira më e re e artit në Tiranë https://gazetadita.al/hapet-kinemaja-agimi-veliaj-do-sherbeje-per-shume-aktivitete-kulturore-dhe-artistike/ 97.7% 519/531
15 31.05.2023 Nis në 1 Qershor Java Italiane e Kulturës https://gazetadita.al/veliaj-se-shpejti-nisim-punen-per-nje-ambasade-te-re-te-italise-ne-tirane/ 99.4% 360/362
# Data Njoftimi i Bashkise Shkarko Njoftimin Lajmi i medias % Nr. fjalësh
1 02.04.2023 Veliaj: “I dhamë fund tymit kanceroz që vinte nga mbetjet e Sharrës https://lexo.al/2023/04/mesazhi-i-fundjaves-veliaj-flet-per-pastrimin-ne-tirane-i-dhame-fund-tymit-kanceroz-qe-vinte-nga-mbetjet-e-sharres-sherbimi-me-i-lire-se-projekti-i-berisha-meta/ 98.7% 540/547
2 03.04.2023 Përfundon godina e re në "Qytetin Studenti" https://lexo.al/2023/04/perfundon-godina-e-re-ne-qytetin-studenti-veliaj-se-shpejti-nis-kampusi-me-i-madh-studentor-e-mbajtem-premtimin-per-abone-falas/ 100.0% 570/573
3 03.04.2023 Forumi Ndërkombëtar i Turizmit: Kalendari i Tiranës i mbushur me evente https://lexo.al/2023/04/veliaj-dhe-kumbaro-presin-sekretarin-e-pergjithshem-te-okb-se-per-turizmin-zurab-pololikashvili-tirana-destinacion-i-turisteve/ 98.3% 414/421
4 05.04.2023 Veliaj: Me basketbollistët e Partizanit fituese të Ligës Unike, krenar për lojën tuaj https://lexo.al/2023/04/veliaj-pret-basketbollistet-e-partizanit-qe-fituan-ligen-unike-krenar-per-lojen-tuaj-te-shkelqyer/ 100.0% 342/342
5 08.04.2023 Veliaj viziton kishën e re protestante në Kombinat, hapësirë e jashtëzakonshme i shërben komunitetit https://lexo.al/2023/04/ne-vigjilje-te-pashkes-veliaj-vizite-ne-kishen-e-re-protestante-ne-kombinat-hapesire-qe-i-sherben-komunitetit/ 99.3% 408/411
6 08.04.2023 Vigjilja e Pashkës, Veliaj inspekton punimet në Kishën Katolike te “Rruga e Kavajës” https://lexo.al/2023/04/vigjilja-e-pashkes-veliaj-inspekton-punimet-ne-kishen-katolike-te-rruga-e-kavajes-eshte-koha-per-bashkim-dhe-jo-percarje/ 99.0% 334/337
7 10.04.2023 Veliaj: Tirana, kryeqyteti më i pastër i rajonit, duhet të jemi krenarë, mirenjohje për secilin nga punonjësit e pastrimit https://lexo.al/2023/04/tirana-kryeqyteti-me-i-paster-i-rajonit-veliaj-mirenjohje-per-secilin-nga-punonjesit-e-pastrimit/ 100.0% 467/467
8 22.05.2023 Veliaj dhe Kryetari i Bordit të AADF vizitojnë Piramidën, pikë turistike në vjeshtë, nisin kurset për fëmijët dhe të rinjtë https://lexo.al/2023/05/veliaj-dhe-granoff-vizitojne-piramiden-eshte-kthyer-ne-pike-te-jashtezakonshme-turistike-per-tiranen-ne-vjeshte-nisin-kurset-per-femijet-dhe-te-rinjte/ 100.0% 639/639
9 23.05.2023 Vijon asfaltimi i rrugëve në lagjet e Tiranës, Veliaj: “Jemi përditë në fushatë, gjatë verës ndërhyjmë në çdo cep; Do mbarojmë edhe shkollat e reja që janë në proces” https://lexo.al/2023/05/vijon-asfaltimi-i-rrugeve-ne-lagjet-e-tiranes-veliaj-jemi-perdite-ne-fushate-gjate-veres-nderhyjme-ne-cdo-cep-do-mbarojme-edhe-shkollat-e-reja-qe-jane-ne-proces/ 99.3% 600/604
10 30.05.2023 Hapet "Agimi": Veliaj do sherbeje per shume aktivitete kulturore dhe artistike https://lexo.al/2023/06/hapet-kinemaja-agimi-si-hapesire-me-e-re-e-artit-ne-tirane-veliaj-do-sherbeje-per-shume-aktivitete-kulturore-dhe-artistike/ 98.3% 522/531
11 31.05.2023 Java italiane e kulturës: Veliaj, se shpejti nisim punën për një ambasadë të re të Italisë në Tiranë https://lexo.al/2023/05/nis-ne-1-qershor-java-italiane-e-kultures/ 99.4% 360/362
# Data Njoftimi i Bashkise Shkarko Njoftimin Lajmi i medias % Nr. fjalësh
1 02.04.2023 Veliaj: “I dhamë fund tymit kanceroz që vinte nga mbetjet e Sharrës https://javanews.al/veliaj-i-dhame-fund-tymit-kanceroz-qe-vinte-nga-mbetjet-e-sharres/ 99.0% 540/547
2 03.04.2023 Përfundon godina e re në "Qytetin Studenti" https://javanews.al/perfundon-godina-e-re-ne-qytetin-studenti-veliaj-se-shpejti-nis-kampusi-me-i-madh-studentor-e-mbajtem-premtimin-per-abone-falas-dhe-subvencionim-50-te-kostos-se-konviktit/ 99.5% 570/573
3 04.04.2023 Veliaj pret kryebashkiakun e Bergamos: “Bashkëpunim mes dy qyteteve”; Gori: “Tirana, qytet në rritje, me një kryebashkiak shumë dinamik” https://javanews.al/veliaj-pret-kryebashkiakun-e-bergamos-bashkepunim-mes-dy-qyteteve-gori-tirana-qytet-ne-rritje-me-nje-kryebashkiak-shume-dinamik/ 98.9% 276/279
4 04.04.2023 Veliaj: Me basketbollistët e Partizanit fituese të Ligës Unike, krenar për lojën tuaj https://javanews.al/veliaj-pret-basketbollistet-e-partizanit-krenar-per-lojen-tuaj-te-shkelqyer/ 100.0% 342/342
5 05.04.2023 “Kei”, kopshti më i ri në kryeqytet, mirëpret 220 fëmijë https://javanews.al/1334871-2/ 98.7% 522/529
6 08.04.2023 Vigjilja e Pashkës, Veliaj inspekton punimet në Kishën Katolike te “Rruga e Kavajës” https://javanews.al/vigjilja-e-pashkes-veliaj-inspekton-punimet-ne-kishen-katolike-te-rruga-e-kavajes-eshte-koha-per-bashkim-dhe-jo-percarje/ 100.0% 337/337
7 09.04.2023 Veliaj fton të gjithë prindërit ti aktivizojnë fëmijët në sport https://javanews.al/te-vegjlit-e-tiranes-sterviten-me-te-medhenjt-te-romes-veliaj-ftoj-te-gjithe-prinderit-ti-aktivizojne-femijet-ne-sport/ 100.0% 418/418
8 09.04.2023 Veliaj për Pashkë në Katedralen e Shen Palit: Së shpejti nisim rindërtimin e Kishës së Shen Prokopit, siç ishte https://javanews.al/veliaj-uron-pashken-ne-katedralen-e-shen-palit-se-nisim-rindertimin-e-kishes-se-shen-prokopit/ 98.2% 378/385
9 10.04.2023 Veliaj: Tirana, kryeqyteti më i pastër i rajonit, duhet të jemi krenarë, mirenjohje për secilin nga punonjësit e pastrimit https://javanews.al/veliaj-tirana-kryeqyteti-me-i-paster-i-rajonit-duhet-te-jemi-krenare-mirenjohje-per-secilin-nga-punonjesit-e-pastrimit/ 100.0% 467/467
10 22.05.2023 Veliaj dhe Kryetari i Bordit të AADF vizitojnë Piramidën, pikë turistike në vjeshtë, nisin kurset për fëmijët dhe të rinjtë https://javanews.al/ne-vjesht-nisin-kurset-per-femijet-dhe-te-rinjt-veliaj-dhe-granoff-vizitojne-piramiden/ 100.0% 639/639
11 23.05.2023 Vijon asfaltimi i rrugëve në lagjet e Tiranës, Veliaj: “Jemi përditë në fushatë, gjatë verës ndërhyjmë në çdo cep; Do mbarojmë edhe shkollat e reja që janë në proces” https://javanews.al/vijon-asfaltimi-i-rrugeve-ne-lagjet-e-tiranes-veliaj-jemi-perdite-ne-fushate-gjate-veres-nderhyjme-ne-cdo-cep/ 99.3% 600/604
12 24.05.2023 Kengetari grek Niko Vertis në Tiranë: Veliaj, ju presim të gjithëve nesër në koncert https://javanews.al/kengetari-niko-vertis-mberrin-ne-tirane-veliaj-zbulon-lidhjen-e-tij-me-shqiptaret-ju-presim-te-gjitheve-neser/ 98.8% 324/328
13 30.05.2023 Hapet "Agimi": Veliaj do sherbeje per shume aktivitete kulturore dhe artistike https://javanews.al/hapet-kinemaja-agimi-si-hapesira-me-e-re-e-artit-ne-tirane-veliaj-do-sherbeje-per-shume-aktivitete-kulturore-dhe-artistike/ 97.2% 516/531
14 31.04.2023 Java italiane e kulturës: Veliaj, se shpejti nisim punën për një ambasadë të re të Italisë në Tiranë https://javanews.al/nis-ne-1-qershor-java-italiane-e-kultures-veliaj-se-shpejti-nisim-punen-per-nje-ambasade-te-re-te-italise-ne-tirane/ 99.4% 360/362
# Data Njoftimi i Bashkise Shkarko Njoftimin Lajmi i medias % Nr. fjalësh
1 02.04.2023 Veliaj: “I dhamë fund tymit kanceroz që vinte nga mbetjet e Sharrës https://www.balkanweb.com/tirana-sot-me-e-paster-veliaj-i-dhame-fund-tymit-kanceroz-qe-vinte-nga-mbetjet-e-sharres/ 98.7% 540/547
2 03.04.2023 Forumi Ndërkombëtar i Turizmit: Kalendari i Tiranës i mbushur me evente https://www.balkanweb.com/forumi-nderkombetar-i-turizmit-veliaj-dhe-kumbaro-presin-sekretarin-e-pergjithshem-te-organizates-boterore-te-turizmit/ 98.3% 414/421
3 05.04.2023 “Kei”, kopshti më i ri në kryeqytet, mirëpret 220 fëmijë https://www.balkanweb.com/veliaj-perpuron-kopshtin-e-ri-pala-tjeter-nuk-beri-asnje-shkolle-e-cerdhe-e-kane-kollaj-per/ 98.7% 522/529
4 05.04.2023 Veliaj viziton kishën e re protestante në Kombinat, hapësirë e jashtëzakonshme i shërben komunitetit https://www.balkanweb.com/ne-vigjilje-te-pashkes-veliaj-vizite-ne-kishen-e-re-protestante-ne-kombinat-hapesire-e-jashtezakonshme-qe-i-sherben-komunitetit/ 99.3% 408/411
5 08.04.2023 Vigjilja e Pashkës, Veliaj inspekton punimet në Kishën Katolike te “Rruga e Kavajës” https://www.balkanweb.com/vigjilja-e-pashkes-veliaj-inspekton-punimet-ne-kishen-katolike-te-rruga-e-kavajes-eshte-koha-per-bashkim-dhe-jo-percarje/ 100.0% 337/337
6 08.04.2023 Veliaj fton të gjithë prindërit ti aktivizojnë fëmijët në sport https://www.balkanweb.com/te-vegjlit-e-tiranes-sterviten-me-te-medhenjte-e-romes-veliaj-ftoj-prinderit-qe-ti-aktivizojne-femijet-ne-sport/ 99.0% 414/418
7 09.04.2023 Veliaj për Pashkë në Katedralen e Shen Palit: Së shpejti nisim rindërtimin e Kishës së Shen Prokopit, siç ishte https://www.balkanweb.com/veliaj-uron-pashken-ne-katedralen-e-shen-palit-se-shpejti-perfundon-kisha-katolike-nisim-rindertimin-e-kishes-se-shen-prokopit-sic-ishte/ 98.2% 378/385
8 09.04.2023 Veliaj: Tirana, kryeqyteti më i pastër i rajonit, duhet të jemi krenarë, mirenjohje për secilin nga punonjësit e pastrimit https://www.balkanweb.com/veliaj-tirana-kryeqyteti-me-i-paster-i-rajonit-duhet-te-jemi-krenare-mirenjohje-per-secilin-nga-punonjesit-e-pastrimit/ 100.0% 467/467
9 10.04.2023 Veliaj dhe Kryetari i Bordit të AADF vizitojnë Piramidën, pikë turistike në vjeshtë, nisin kurset për fëmijët dhe të rinjtë https://www.balkanweb.com/veliaj-dhe-granoff-vizitojne-piramiden-pike-turistike-per-tiranen-ne-vjeshte-nisin-kurset-per-femijet-dhe-te-rinjte/ 100.0% 639/639
10 22.05.2023 Vijon asfaltimi i rrugëve në lagjet e Tiranës, Veliaj: “Jemi përditë në fushatë, gjatë verës ndërhyjmë në çdo cep; Do mbarojmë edhe shkollat e reja që janë në proces” https://www.balkanweb.com/vijon-asfaltimi-i-rrugeve-ne-lagjet-e-tiranes-veliaj-jemi-perdite-ne-fushate-gjate-veres-nderhyjme-ne-cdo-cep-mbarojme-edhe-shkollat-e-reja-qe-jane-ne-proces/ 99.3% 600/604
11 30.05.2023 Hapet "Agimi": Veliaj do sherbeje per shume aktivitete kulturore dhe artistike https://www.balkanweb.com/hapet-kinemaja-agimi-veliaj-do-te-sherbeje-per-shume-aktivitete-kulturore-dhe-artistike/ 98.3% 522/531
12 31.05.2023 Java italiane e kulturës: Veliaj, se shpejti nisim punën për një ambasadë të re të Italisë në Tiranë https://www.balkanweb.com/nis-ne-1-qershor-java-italiane-e-kultures-veliaj-se-shpejti-nisim-punen-per-nje-ambasade-te-re-te-italise-ne-tirane/ 99.4% 360/362
# Data Njoftimi i Bashkise Shkarko Njoftimin Lajmi i medias % Nr. fjalësh
1 02.04.2023 Veliaj: “Tirana sot, një nga qytetet më të pastra në rajon, e thotë çdo turist https://abcnews.al/kryebashkiaku-veliaj-tirana-sot-nje-nga-qytetet-me-te-pastra-ne-rajon-e-thote-cdo-turist/ 99.2% 654/659
2 02.04.2023 Veliaj: “I dhamë fund tymit kanceroz që vinte nga mbetjet e Sharrës https://abcnews.al/erion-veliaj-i-dhame-fund-tymit-kanceroz-qe-vinte-nga-mbetjet-e-sharres/ 98.7% 540/547
3 03.04.2023 Përfundon godina e re në "Qytetin Studenti" https://abcnews.al/perfundon-godina-e-re-ne-qytetin-studenti-veliaj-mbajtem-premtimin-per-abone-falas-dhe-subvencionim-50-te-kostos-se-konviktit/ 99.5% 570/573
4 03.04.2023 Forumi Ndërkombëtar i Turizmit: Kalendari i Tiranës i mbushur me evente https://abcnews.al/veliaj-dhe-kumbaro-presin-sekretarin-e-pergjithshem-te-organizates-boterore-te-turizmit-zurab-pololikashvili-tirana-destinacion-i-turizmit/ 95.2% 401/421
5 05.04.2023 Veliaj: Me basketbollistët e Partizanit fituese të Ligës Unike, krenar për lojën tuaj https://abcnews.al/veliaj-pret-basketbollistet-e-partizanit-qe-fituan-ligen-unike-krenar-per-lojen-tuaj/ 100.0% 342/342
6 05.04.2023 Veliaj përurin kopshtin e ri, kei mirepret 220 fëmijë https://abcnews.al/kei-kopshti-me-i-ri-ne-kryeqytet-mirepret-220-femije/ 98.7% 522/529
7 08.04.2023 Veliaj viziton kishën e re protestante në Kombinat, hapësirë e jashtëzakonshme i shërben komunitetit https://abcnews.al/veliaj-vizite-ne-kishen-e-re-protestante-ne-kombinat-hapesire-e-jashtezakonshme-qe-i-sherben-komunitetit/ 99.3% 408/411
8 08.04.2023 Vigjilja e Pashkës, Veliaj inspekton punimet në Kishën Katolike te “Rruga e Kavajës” https://abcnews.al/vigjilja-e-pashkes-veliaj-inspekton-punimet-ne-kishen-katolike-te-rruga-e-kavajes-eshte-koha-per-bashkim-dhe-jo-percarje/ 100.0% 337/337
9 09.04.2023 Veliaj fton të gjithë prindërit ti aktivizojnë fëmijët në sport https://abcnews.al/te-vegjlit-e-tiranes-sterviten-me-te-medhenjte-e-romes-veliaj-ftoj-te-gjithe-prinderit-ti-aktivizojne-femijet-ne-sport/ 100.0% 418/418
10 09.04.2023 Veliaj për Pashkë në Katedralen e Shen Palit: Së shpejti nisim rindërtimin e Kishës së Shen Prokopit, siç ishte https://abcnews.al/veliaj-uron-pashken-ne-katedralen-e-shen-palit-se-shpejti-perfundon-kisha-katolike-nisim-rindertimin-e-kishes-se-shen-prokopit-sic-ishte/ 98.2% 378/385
11 10.04.2023 Veliaj: Tirana, kryeqyteti më i pastër i rajonit, duhet të jemi krenarë, mirenjohje për secilin nga punonjësit e pastrimit https://abcnews.al/veliaj-tirana-kryeqyteti-me-i-paster-i-rajonit-duhet-te-jemi-krenare-mirenjohje-per-secilin-nga-punonjesit-e-pastrimit/ 100.0% 467/467
12 22.05.2023 Veliaj dhe Kryetari i Bordit të AADF vizitojnë Piramidën, pikë turistike në vjeshtë, nisin kurset për fëmijët dhe të rinjtë https://abcnews.al/veliaj-dhe-granoff-vizitojne-piramiden-eshte-kthyer-ne-pike-te-jashtezakonshme-turistike-per-tiranen/ 100.0% 639/639
13 23.05.2023 Vijon asfaltimi i rrugëve në lagjet e Tiranës, Veliaj: “Jemi përditë në fushatë, gjatë verës ndërhyjmë në çdo cep; Do mbarojmë edhe shkollat e reja që janë në proces” https://abcnews.al/veliaj-jemi-perdite-ne-fushate-gjate-veres-nderhyjme-ne-cdo-cep-do-mbarojme-edhe-shkollat-e-reja-qe-jane-ne-proces/ 99.3% 600/604
14 24.05.2023 Kengetari grek Niko Vertis në Tiranë: Veliaj, ju presim të gjithëve nesër në koncert https://abcnews.al/kengetari-niko-vertis-mberrin-ne-tirane-veliaj-zbulon-lidhjen-e-tij-me-shqiptaret-ju-presim-te-gjitheve-neser-ne-koncert-tek-arena-kombetare/ 98.8% 324/328
15 30.04.2023 Hapet "Agimi": Veliaj do sherbeje per shume aktivitete kulturore dhe artistike https://abcnews.al/hapet-kinemaja-agimi-veliaj-do-sherbeje-per-shume-aktivitete-kulturore-dhe-artistike/ 98.3% 522/531
16 31.04.2023 Java italiane e kulturës: Veliaj, se shpejti nisim punën për një ambasadë të re të Italisë në Tiranë https://abcnews.al/nis-ne-1-qershor-java-italiane-e-kultures-veliaj-se-shpejti-nisim-punen-per-nje-ambasade-te-re-te-italise-ne-tirane/ 99.4% 360/362
# Data Njoftimi i Bashkise Shkarko Njoftimin Lajmi i medias % Nr. fjalësh
1 02.04.2023 Veliaj: “Tirana sot, një nga qytetet më të pastra në rajon, e thotë çdo turist https://360grade.al/609053/veliaj-tirana-sot-nder-qytetet-me-te-pastra-ne-rajon-e-thote-cdo-turist-tirana-nuk-ka-qene-kurre-me-e-paster-se-sa-sot-theksoi-kryetari-i-bashkise-se-tiranes-erion-veliaj-ne-videomesazhin-e-kesaj/ 98.4% 653/659
2 03.04.2023 Forumi Ndërkombëtar i Turizmit: Kalendari i Tiranës i mbushur me evente https://360grade.al/608210/forumi-nderkombetar-i-turizmit-erion-veliaj-tirana-epiqendra-e-aktiviteteve/ 98.3% 414/421
3 08.04.2023 Vigjilja e Pashkës, Veliaj inspekton punimet në Kishën Katolike te “Rruga e Kavajës” https://360grade.al/609519/vigjilja-e-pashkes-veliaj-inspekton-punimet-ne-kishen-katolike-te-rruga-e-kavajes-eshte-koha-per-bashkim-dhe-jo-percarje/ 97.9% 330/337
4 09.04.2023 Veliaj fton të gjithë prindërit ti aktivizojnë fëmijët në sport https://360grade.al/609723/te-vegjlit-e-tiranes-sterviten-me-te-medhenjte-e-romes-veliaj-ftoj-te-gjithe-prinderit-ti-aktivizojne-femijet-ne-sport/ 100.0% 418/418
5 09.04.2023 Veliaj për Pashkë në Katedralen e Shen Palit: Së shpejti nisim rindërtimin e Kishës së Shen Prokopit, siç ishte https://360grade.al/609655/veliaj-uron-pashken-ne-katedralen-e-shen-palit-se-shpejti-perfundon-kisha-katolike-nisim-rindertimin-e-kishes-se-shen-prokopit-sic-ishte/ 98.2% 378/385
6 10.04.2023 Veliaj: Tirana, kryeqyteti më i pastër i rajonit, duhet të jemi krenarë, mirenjohje për secilin nga punonjësit e pastrimit https://360grade.al/609944/veliaj-tirana-kryeqyteti-me-i-paster-i-rajonit-duhet-te-jemi-krenare-mirenjohje-per-secilin-nga-punonjesit-e-pastrimit/ 100.0% 467/467
7 22.05.2023 Veliaj dhe Kryetari i Bordit të AADF vizitojnë Piramidën, pikë turistike në vjeshtë, nisin kurset për fëmijët dhe të rinjtë https://360grade.al/620502/veliaj-dhe-granoff-vizitojne-piramiden-eshte-kthyer-ne-pike-te-jashtezakonshme-turistike-per-tiranen/ 100.0% 639/639
8 23.05.2023 Vijon asfaltimi i rrugëve në lagjet e Tiranës, Veliaj: “Jemi përditë në fushatë, gjatë verës ndërhyjmë në çdo cep; Do mbarojmë edhe shkollat e reja që janë në proces” https://360grade.al/620763/nuk-ka-kohe-per-pushim-asfaltimi-ne-lagjet-e-kryeqytetit-veliaj-qytetaret-na-votuan-jemi-perdite-ne-fushate/ 98.3% 594/604
9 24.05.2023 Kengetari grek Niko Vertis në Tiranë: Veliaj, ju presim të gjithëve nesër në koncert https://360grade.al/621367/kengetari-niko-vertis-mberrin-ne-tirane-veliaj-zbulon-lidhjen-e-tij-me-shqiptaret/ 99.7% 327/328
10 30.05.2023 Hapet "Agimi": Veliaj do sherbeje per shume aktivitete kulturore dhe artistike https://360grade.al/623219/hapet-kinemaja-agimi-veliaj-do-sherbeje-per-shume-aktivitete-kulturore-dhe-artistike/ 98.3% 522/531
# Data Njoftimi i Bashkise Shkarko Njoftimin Lajmi i medias % Nr. fjalësh
1 02.04.2023 Veliaj: “I dhamë fund tymit kanceroz që vinte nga mbetjet e Sharrës https://ata.gov.al/2023/04/02/veliaj-i-dhame-fund-tymit-kanceroz-qe-vinte-nga-mbetjet-e-sharres/ 97.1% 532/547
2 02.04.2023 Përfundon godina e re në "Qytetin Studenti" https://ata.gov.al/2023/04/03/perfundon-rikonstruksioni-i-tjeter-godine-ne-qytetin-studenti-veliaj-se-shpejti-nis-kampusi-studentor/ 98.1% 562/573
3 03.04.2023 Forumi Ndërkombëtar i Turizmit, Veliaj dhe Kumbaro presin Sekretarin e Përgjithshëm të Organizatës Botërore të Turizmit, Zurab Pololikashvili https://ata.gov.al/2023/04/03/tirana-destinacion-i-turizmit/ 95.2% 401/421
4 03.04.2023 Veliaj viziton kishën e re protestante në Kombinat, hapësirë e jashtëzakonshme i shërben komunitetit https://ata.gov.al/2023/04/08/ne-vigjilje-te-pashkes-veliaj-vizite-ne-kishen-e-re-protestante-ne-kombinat/ 99.3% 408/411
5 08.04.2023 Vigjilja e Pashkës, Veliaj inspekton punimet në Kishën Katolike te “Rruga e Kavajës” https://ata.gov.al/2023/04/08/veliaj-inspekton-punimet-ne-kishen-katolike-koha-per-bashkim-dhe-jo-percarje/ 99.0% 334/337
6 08.04.2023 Veliaj fton të gjithë prindërit ti aktivizojnë fëmijët në sport https://ata.gov.al/2023/04/09/te-vegjlit-e-tiranes-sterviten-me-te-medhenjte-e-romes-veliaj-ftoj-te-gjithe-prinderit-ti-aktivizojne-femijet-ne-sport/ 100.0% 418/418
7 09.04.2023 Veliaj për Pashkë në Katedralen e Shen Palit: Së shpejti nisim rindërtimin e Kishës së Shen Prokopit, siç ishte https://ata.gov.al/2023/04/09/veliaj-se-shpejti-perfundon-kisha-katolike-nisim-rindertimin-e-kishes-se-shen-prokopit-sic-ishte/ 100.0% 385/385
8 09.04.2023 Veliaj: Tirana, kryeqyteti më i pastër i rajonit, duhet të jemi krenarë, mirenjohje për secilin nga punonjësit e pastrimit https://ata.gov.al/2023/04/10/veliaj-tirana-kryeqyteti-me-i-paster-i-rajonit/ 99.6% 465/467
9 22.04.2023 Veliaj dhe Kryetari i Bordit të AADF vizitojnë Piramidën, pikë turistike në vjeshtë, nisin kurset për fëmijët dhe të rinjtë https://ata.gov.al/2023/05/22/piramida-kthehet-ne-pike-turistike-per-tiranen-ne-vjeshte-nisin-kurset-per-te-rinjte/ 100.0% 639/639
10 23.05.2023 Vijon asfaltimi i rrugëve në lagjet e Tiranës, Veliaj: “Jemi përditë në fushatë, gjatë verës ndërhyjmë në çdo cep; Do mbarojmë edhe shkollat e reja që janë në proces” https://ata.gov.al/2023/05/23/vijon-asfaltimi-i-rrugeve-ne-lagje-veliaj-do-mbarojme-edhe-shkollat-e-reja/ 97.4% 588/604
11 30.05.2023 Hapet "Agimi": Veliaj do sherbeje per shume aktivitete kulturore dhe artistike https://ata.gov.al/2023/06/01/veliaj-hapet-kinema-agimi-si-hapesira-me-e-re-e-artit-ne-tirane/ 97.2% 516/531
12 31.05.2023 Java italiane e kulturës: Veliaj, se shpejti nisim punën për një ambasadë të re të Italisë në Tiranë https://ata.gov.al/2023/05/30/veliaj-se-shpejti-nisim-punen-per-nje-ambasade-te-re-te-italise-ne-tirane/ 99.7% 361/362
# Data Njoftimi i Bashkise Shkarko Njoftimin Lajmi i medias % Nr. fjalësh
1 02.04.2023 Veliaj: “I dhamë fund tymit kanceroz që vinte nga mbetjet e Sharrës https://fjala.al/2023/04/02/veliaj-flet-per-pastrimin-ne-tirane-i-dhame-fund-tymit-kanceroz-qe-vinte-nga-mbetjet/ 91.8% 502/547
2 03.04.2023 Përfundon godina e re në "Qytetin Studenti" https://fjala.al/2023/04/03/perfundon-godina-e-re-ne-qytetin-studenti-veliaj-mbajtem-premtimin-per-abone-falas/ 99.5% 570/573
3 04.04.2023 Forumi Ndërkombëtar i Turizmit: Kalendari i Tiranës i mbushur me evente https://fjala.al/2023/04/03/forumi-nderkombetar-i-turizmit-veliaj-dhe-kumbaro-presin-sekretarin-e-pergjithshem-te-obt/ 100.0% 421/421
5 08.04.2023 Veliaj pret kryebashkiakun e Bergamos: “Bashkëpunim mes dy qyteteve”; Gori: “Tirana, qytet në rritje, me një kryebashkiak shumë dinamik” https://fjala.al/2023/04/04/veliaj-pret-kryebashkiakun-e-bergamos-bashkepunim-mes-dy-qyteteve/ 98.9% 276/279
6 09.04.2023 Veliaj viziton kishën e re protestante në Kombinat, hapësirë e jashtëzakonshme i shërben komunitetit https://fjala.al/2023/04/08/veliaj-vizite-ne-kishen-e-re-protestante-ne-kombinat-hapesire-e-jashtezakonshme/ 99.3% 408/411
7 09.04.2023 Veliaj fton të gjithë prindërit ti aktivizojnë fëmijët në sport https://fjala.al/2023/04/09/te-vegjlit-e-tiranes-sterviten-me-te-medhenjte-e-romes-veliajprivilegj-i-jashtezakonshem/ 100.0% 418/418
8 10.04.2023 Veliaj për Pashkë në Katedralen e Shen Palit: Së shpejti nisim rindërtimin e Kishës së Shen Prokopit, siç ishte https://fjala.al/2023/04/09/veliaj-uron-pashken-ne-katedralen-e-shen-palit-se-shpejti-perfundon-kisha-katolike/ 100.0% 385/385
9 22.05.2023 Veliaj: Tirana, kryeqyteti më i pastër i rajonit, duhet të jemi krenarë, mirenjohje për secilin nga punonjësit e pastrimit https://fjala.al/2023/04/10/tirana-kryeqyteti-me-i-paster-i-rajonit-veliaj-krenar-per-cdo-punonjes-pastrimi/ 100.0% 467/467
10 23.05.2023 Veliaj dhe Kryetari i Bordit të AADF vizitojnë Piramidën, pikë turistike në vjeshtë, nisin kurset për fëmijët dhe të rinjtë https://fjala.al/2023/05/22/veliaj-dhe-granoff-vizitojne-piramiden-eshte-kthyer-ne-pike-te-jashtezakonshme-turistike/ 100.0% 639/639
11 24.05.2023 Vijon asfaltimi i rrugëve në lagjet e Tiranës, Veliaj: “Jemi përditë në fushatë, gjatë verës ndërhyjmë në çdo cep; Do mbarojmë edhe shkollat e reja që janë në proces” https://fjala.al/2023/05/23/vijon-asfaltimi-i-rrugeve-ne-lagjet-e-tiranes-veliaj-jemi-perdite-si-ne-fushate/ 97.4% 588/604
12 30.05.2023 Kengetari grek Niko Vertis në Tiranë: Veliaj, ju presim të gjithëve nesër në koncert https://fjala.al/2023/05/24/kengetari-niko-vertis-mberrin-ne-tirane-veliaj-zbulon-lidhjen-e-tij-me-shqiptaret/ 100.0% 328/328
13 31.05.2023 Java italiane e kulturës: Veliaj, se shpejti nisim punën për një ambasadë të re të Italisë në Tiranë https://fjala.al/2023/06/01/shtohen-hapesira-te-reja-per-artin-veliaj-javen-tjeter-themelet-e-teatrit-kombetar/ 45.6% 242/531
# Data Njoftimi i Bashkise Shkarko Njoftimin Lajmi i medias % Nr. fjalësh
1 02.04.2023 Veliaj: “I dhamë fund tymit kanceroz që vinte nga mbetjet e Sharrës https://top-channel.tv/2023/04/02/veliaj-i-dhame-fund-tymit-kanceroz-qe-vinte-nga-mbetjet-e-sharres-sherbimi-kryhet-me-lire-nga-projekti-i-sali-berishes-dhe-ilir-metes/ 98.7% 540/547
2 03.04.2023 Përfundon godina e re në "Qytetin Studenti" https://top-channel.tv/2023/04/03/perfundon-godina-e-re-ne-qs-veliaj-mbajtem-premtimin-per-abone-falas-dhe-subvencionim-50-te-kostos-se-konviktit/ 99.5% 570/573
3 03.04.2023 Forumi Ndërkombëtar i Turizmit: Kalendari i Tiranës i mbushur me evente https://top-channel.tv/2023/04/03/veliaj-dhe-kumbaro-presin-sekretarin-e-pergjithshem-te-okb-se-per-turizmin-zurab-pololikashvili-tirana-destinacion-i-turisteve/ 98.3% 414/421
4 04.04.2023 Veliaj pret kryebashkiakun e Bergamos: “Bashkëpunim mes dy qyteteve”; Gori: “Tirana, qytet në rritje, me një kryebashkiak shumë dinamik” https://top-channel.tv/2023/04/04/veliaj-pret-kryebashkiakun-e-bergamos-bashkepunim-mes-dy-qyteteve-gori-tirana-qytet-ne-rritje/ 98.9% 276/279
5 05.04.2023 “Kei”, kopshti më i ri në kryeqytet, mirëpret 220 fëmijë https://top-channel.tv/2023/04/05/kopshte-te-reja-ne-tirane-hapet-ne-astir-per-220-femije/ 60.3% 319/529
6 08.04.2023 Veliaj viziton kishën e re protestante në Kombinat, hapësirë e jashtëzakonshme i shërben komunitetit https://top-channel.tv/2023/04/08/ne-vigjilje-te-pashkes-veliaj-vizite-ne-kishen-e-re-protestante-ne-kombinat-hapesire-qe-i-sherben-komunitetit/ 99.3% 408/411
7 08.04.2023 Vigjilja e Pashkës, Veliaj inspekton punimet në Kishën Katolike te “Rruga e Kavajës” https://top-channel.tv/2023/04/08/vigjilja-e-pashkes-veliaj-inspekton-punimet-ne-kishen-katolike-te-rruga-e-kavajes-eshte-koha-per-bashkim-dhe-jo-percarje/ 97.9% 330/337
8 09.04.2023 Veliaj për Pashkë në Katedralen e Shen Palit: Së shpejti nisim rindërtimin e Kishës së Shen Prokopit, siç ishte https://top-channel.tv/2023/04/09/veliaj-uron-pashken-se-shpejti-perfundon-kisha-katolike-nisim-rindertimin-e-kishes-se-shen-prokopit-sic-ishte4/ 98.2% 378/385
9 10.04.2023 Veliaj: Tirana, kryeqyteti më i pastër i rajonit, duhet të jemi krenarë, mirenjohje për secilin nga punonjësit e pastrimit https://top-channel.tv/2023/04/10/tirana-kryeqyteti-me-i-paster-i-rajonit-veliaj-mirenjohje-per-secilin-nga-punonjesit-e-pastrimit/ 100.0% 467/467
10 22.05.2023 Veliaj dhe Kryetari i Bordit të AADF vizitojnë Piramidën, pikë turistike në vjeshtë, nisin kurset për fëmijët dhe të rinjtë https://top-channel.tv/2023/05/22/veliaj-dhe-granoff-vizitojne-piramiden-eshte-kthyer-ne-pike-te-jashtezakonshme-turistike-per-tiranen/ 100.0% 639/639
11 23.05.2023 Vijon asfaltimi i rrugëve në lagjet e Tiranës, Veliaj: “Jemi përditë në fushatë, gjatë verës ndërhyjmë në çdo cep; Do mbarojmë edhe shkollat e reja që janë në proces” https://top-channel.tv/2023/05/23/investimet-ne-infrastrukture-asfaltohen-rruget-veliaj-do-mbarojme-edhe-shkollat-e-reja/ 59.3% 358/604
12 24.05.2023 Kengetari grek Niko Vertis në Tiranë: Veliaj, ju presim të gjithëve nesër në koncert https://top-channel.tv/2023/05/24/niko-vertis-mberrin-ne-tirane-veliaj-zbulon-lidhjen-e-tij-me-shqiptaret-ju-presim-neser-ne-koncert-tek-arena-kombetare/ 100.0% 328/328
13 30.04.2023 Hapet "Agimi": Veliaj do sherbeje per shume aktivitete kulturore dhe artistike https://top-channel.tv/2023/06/01/hapet-kinemaja-agimi-si-hapesira-me-e-re-e-artit-ne-tirane-veliaj-do-sherbeje-per-shume-aktivitete-kulturore-e-artistike/ 98.3% 522/531
14 31.05.2023 Java italiane e kulturës: Veliaj, se shpejti nisim punën për një ambasadë të re të Italisë në Tiranë https://top-channel.tv/2023/05/30/nis-ne-1-qershor-java-italiane-e-kultures-veliaj-se-shpejti-nisim-punen-per-nje-ambasade-te-re-te-italise-ne-tirane9/ 99.4% 360/362
# Data Njoftimi i Bashkise Shkarko Njoftimin Lajmi i medias % Nr. fjalësh
1 02.04.2023 Veliaj: “Tirana sot, një nga qytetet më të pastra në rajon, e thotë çdo turist https://shqiptarja.com/lajm/mesazhi-i-fundjaves-veliaj-flet-per-pastrimin-ne-tirane-i-dhame-fund-tymit-kanceroz-qe-vinte-nga-mbetjet-e-sharres-sherbimi-me-i-lire-se-projekti-i-berishameta 92.0% 502/547
2 02.04.2023 Veliaj: “I dhamë fund tymit kanceroz që vinte nga mbetjet e Sharrës https://shqiptarja.com/lajm/mesazhi-i-fundjaves-veliaj-flet-per-pastrimin-ne-tirane-i-dhame-fund-tymit-kanceroz-qe-vinte-nga-mbetjet-e-sharres-sherbimi-me-i-lire-se-projekti-i-berishameta 92.0% 502/547
3 03.04.2023 Përfundon godina e re në "Qytetin Studenti" https://shqiptarja.com/lajm/perfundon-godina-e-re-ne-qytetin-studenti-veliaj-se-shpejti-nis-kampusi-me-i-madh-studentor-aboneja-falas-premtim-i-mbajtur 98.4% 564/573
4 04.04.2023 Veliaj pret kryebashkiakun e Bergamos: “Bashkëpunim mes dy qyteteve”; Gori: “Tirana, qytet në rritje, me një kryebashkiak shumë dinamik” https://shqiptarja.com/lajm/veliaj-pret-kryebashkiakun-e-bergamos-bashkepunim-mes-dy-qyteteve-gori-tirana-qytet-ne-rritje-me-nje-kryebashkiak-shume-dinamik 100.0% 279/279
5 05.04.2023 Veliaj: Me basketbollistët e Partizanit fituese të Ligës Unike, krenar për lojën tuaj https://shqiptarja.com/lajm/veliaj-pret-basketbollistet-e-partizanit-qe-fituan-ligen-unike-krenar-per-lojen-tuaj-te-shkelqyer 100.0% 342/342
6 05.04.2023 Veliaj përurin kopshtin e ri, kei mirepret 220 fëmijë https://shqiptarja.com/lajm/kei-kopshti-me-i-ri-ne-kryeqytet-mirepret-220-femije-veliaj-se-shpejti-kopesht-e-cerdhe-te-re-edhe-ne-astir 41.8% 221/529
7 08.04.2023 Veliaj viziton kishën e re protestante në Kombinat, hapësirë e jashtëzakonshme i shërben komunitetit https://shqiptarja.com/lajm/ne-vigjilje-te-pashkes-veliaj-vizite-ne-kishen-e-re-protestante-ne-kombinat-hapesire-qe-i-sherben-komunitetit 97.8% 402/411
8 08.04.2023 Vigjilja e Pashkës, Veliaj inspekton punimet në Kishën Katolike te “Rruga e Kavajës” https://shqiptarja.com/lajm/vigjilja-e-pashkes-veliaj-inspekton-punimet-per-zgjerimin-e-kishes-katolike-te-rruga-e-kavajes 96.4% 325/337
9 09.04.2023 Veliaj për Pashkë në Katedralen e Shen Palit: Së shpejti nisim rindërtimin e Kishës së Shen Prokopit, siç ishte https://shqiptarja.com/lajm/veliaj-uron-pashken-ne-katedralen-e-shen-palit-se-shpejti-perfundon-kisha-katolike-nisim-rindertimin-e-kishes-se-shen-prokopit-sic-ishte 100.0% 385/385
10 10.04.2023 Veliaj: Tirana, kryeqyteti më i pastër i rajonit, duhet të jemi krenarë, mirenjohje për secilin nga punonjësit e pastrimit https://shqiptarja.com/lajm/veliaj-tirana-kryeqyteti-me-i-paster-i-rajonit-duhet-te-jemi-krenare-mirenjohje-per-secilin-nga-punonjesit-e-pastrimit 98.9% 462/467
11 22.05.2023 Veliaj dhe Kryetari i Bordit të AADF vizitojnë Piramidën, pikë turistike në vjeshtë, nisin kurset për fëmijët dhe të rinjtë https://shqiptarja.com/lajm/veliaj-dhe-kreu-i-bordit-te-fondacionit-shqiptaroamerikan-per-zhvillim-vizitojne-piramiden-pike-turistike-per-tiranen-ne-vjeshte-nisin-kurset-per-femijet-dhe-te-rinjte 99.5% 636/639
12 23.05.2023 Vijon asfaltimi i rrugëve në lagjet e Tiranës, Veliaj: “Jemi përditë në fushatë, gjatë verës ndërhyjmë në çdo cep; Do mbarojmë edhe shkollat e reja që janë në proces” https://shqiptarja.com/lajm/vijon-asfaltimi-i-rrugeve-ne-lagjet-e-tiranes-veliaj-jemi-perdite-sui-ne-fushate-gjate-veres-nderhyjme-ne-cdo-cep 98.3% 594/604
13 24.04.2023 Kengetari grek Niko Vertis në Tiranë: Veliaj, ju presim të gjithëve nesër në koncert https://shqiptarja.com/lajm/kengetari-niko-vertis-mberrin-ne-tirane-veliaj-zbulon-lidhjen-e-tij-me-shqiptaret-ju-presim-te-gjitheve-neser-ne-koncert-tek-arena-kombetare 100.0% 328/328
14 30.04.2023 Hapet "Agimi": Veliaj do sherbeje per shume aktivitete kulturore dhe artistike https://shqiptarja.com/lajm/hapet-kinemaja-agimi-si-hapesira-me-e-re-e-artit-ne-tirane-veliaj-do-sherbeje-per-shume-aktivitete-kulturore-dhe-artistike 98.3% 522/531
# Data Njoftimi i Bashkise Shkarko Njoftimin Lajmi i medias % Nr. fjalësh
1 02.04.2023 Veliaj: “I dhamë fund tymit kanceroz që vinte nga mbetjet e Sharrës http://www.panorama.com.al/veliaj-i-dhame-fund-tymit-kanceroz-qe-vinte-nga-mbetjet-e-sharres-sherbimi-kryhet-me-lire-nga-projekti-i-sali-berishes-dhe-ilir-metes/ 98.7% 540/547
2 03.04.2023 Forumi Ndërkombëtar i Turizmit: Kalendari i Tiranës i mbushur me evente http://www.panorama.com.al/forumi-nderkombetar-i-turizmit-erion-veliaj-tirana-epiqendra-e-aktiviteteve/ 98.3% 414/421
3 04.04.2023 Veliaj pret kryebashkiakun e Bergamos: “Bashkëpunim mes dy qyteteve”; Gori: “Tirana, qytet në rritje, me një kryebashkiak shumë dinamik” http://www.panorama.com.al/veliaj-takohet-me-kryebashkakun-e-bergamos-raporti-me-italine-eshte-special-ka-krijuar-ura-bashkepunimi-mes-dy-vendeve-gori-vizita-ime-hap-porte-drejt/ 98.9% 276/279
4 05.04.2023 Veliaj: Me basketbollistët e Partizanit fituese të Ligës Unike, krenar për lojën tuaj http://www.panorama.com.al/veliaj-pret-basketbollistet-e-partizanit-qe-fituan-ligen-unike-krenar-per-lojen-tuaj-te-shkelqyer/ 100.0% 342/342
5 08.04.2023 Veliaj viziton kishën e re protestante në Kombinat, hapësirë e jashtëzakonshme i shërben komunitetit http://www.panorama.com.al/ne-vigjilje-te-pashkes-veliaj-vizite-ne-kishen-e-re-protestante-ne-kombinat-hapesire-e-jashtezakonshme-qe-i-sherben-komunitetit/ 99.3% 408/411
6 09.04.2023 Veliaj fton të gjithë prindërit ti aktivizojnë fëmijët në sport http://www.panorama.com.al/te-vegjlit-e-tiranes-sterviten-me-te-medhenjte-e-romes-veliaj-privilegj-i-jashtezakonshem-ftoj-te-gjithe-prinderit-ti-aktivizojne-femijet-ne-sport/ 92.8% 388/418
7 10.04.2023 Veliaj: Tirana, kryeqyteti më i pastër i rajonit, duhet të jemi krenarë, mirenjohje për secilin nga punonjësit e pastrimit http://www.panorama.com.al/tirana-kryeqyteti-me-i-paster-i-rajonit-veliaj-keta-qe-premtojne-se-do-i-bejne-te-gjitha-falas-nuk-u-paguanin-as-sigurimet-punonjesve/ 92.7% 433/467
8 22.05.2023 Veliaj dhe Kryetari i Bordit të AADF vizitojnë Piramidën, pikë turistike në vjeshtë, nisin kurset për fëmijët dhe të rinjtë http://www.panorama.com.al/veliaj-dhe-michael-granoff-vizitojne-piramiden-kryebashkiaku-i-tiranes-eshte-kthyer-ne-pike-turistike-ne-vjeshte-hapen-kurset/ 37.6% 240/639
9 23.05.2023 Vijon asfaltimi i rrugëve në lagjet e Tiranës, Veliaj: “Jemi përditë në fushatë, gjatë verës ndërhyjmë në çdo cep; Do mbarojmë edhe shkollat e reja që janë në proces” http://www.panorama.com.al/nuk-ka-kohe-per-pushim-asfaltimi-ne-lagjet-e-kryeqytetit-veliaj-qytetaret-na-votuan-jemi-perdite-ne-fushate/ 98.3% 594/604
10 31.05.2023 Java italiane e kulturës: Veliaj, se shpejti nisim punën për një ambasadë të re të Italisë në Tiranë http://www.panorama.com.al/java-italiane-e-kultures-veliaj-se-shpejti-nisim-punen-per-nje-ambasade-te-re-te-italise-ne-tirane/ 99.4% 360/362
# Data Njoftimi i Bashkise Shkarko Njoftimin Lajmi i medias % Nr. fjalësh
1 02.04.2023 Bashkia Tiranë - Veliaj: “Tirana sot, një nga qytetet më të pastra në rajon, e thotë çdo turist https://kohajone.com/veliaj-tirana-nje-nga-qytetet-me-te-pastra-ne-rajon-e-thote-cdo-turist-ndryshimi-si-nata-me-diten-me-zhulin-e-8-viteve-me-pare/ 99.2% 654/659
2 02.04.2023 Veliaj: “I dhamë fund tymit kanceroz që vinte nga mbetjet e Sharrës https://kohajone.com/veliaj-i-dhame-fund-tymit-kanceroz-qe-vinte-nga-mbetjet-e-sharres-sherbimi-kryhet-me-lire-nga-projekti-i-berishes-dhe-metes/ 98.7% 540/547
3 03.04.2023 Përfundon godina e re në "Qytetin Studenti" https://kohajone.com/veliaj-mbajtem-premtimin-per-abone-falas-dhe-subvencionim-50-te-kostos-se-konviktit/ 79.4% 455/573
4 03.04.2023 Forumi Ndërkombëtar i Turizmit: Kalendari i Tiranës i mbushur me evente https://kohajone.com/veliaj-dhe-kumbaro-presin-sekretarin-e-organizates-boterore-te-turizmit-pololikashvili-vlereson-tiranen-si-destinacion/ 98.3% 414/421
5 05.04.2023 Veliaj: Me basketbollistët e Partizanit fituese të Ligës Unike, krenar për lojën tuaj https://kohajone.com/veliaj-pret-basketbollistet-e-partizanit-qe-fituan-ligen-unike-krenar-per-lojen-tuaj/ 53.0% 181/342
6 05.04.2023 Veliaj përurin kopshtin e ri, kei mirepret 220 fëmijë https://kohajone.com/kei-kopshti-me-i-ri-mirepret-220-femije-veliaj-se-shpejti-kopesht-dhe-cerdhe-te-re-edhe-ne-zonen-e-astirit/ 97.5% 516/529
7 08.04.2023 Veliaj viziton kishën e re protestante në Kombinat, hapësirë e jashtëzakonshme i shërben komunitetit https://kohajone.com/ne-vigjilje-te-pashkes-veliaj-vizite-ne-kishen-e-re-protestante-ne-kombinat/ 80.5% 331/411
8 08.04.2023 Vigjilja e Pashkës, Veliaj inspekton punimet në Kishën Katolike te “Rruga e Kavajës” https://kohajone.com/veliaj-inspekton-punimet-ne-kishen-katolike-te-rruga-e-kavajes/ 97.9% 330/337
9 09.04.2023 Veliaj fton të gjithë prindërit ti aktivizojnë fëmijët në sport https://kohajone.com/as-roma-camp-mberrin-ne-tirane-per-femijet-e-vegjel-veliaj-privilegj-i-jashtezakonshem/ 92.8% 388/418
10 09.04.2023 Veliaj për Pashkë në Katedralen e Shen Palit: Së shpejti nisim rindërtimin e Kishës së Shen Prokopit, siç ishte https://kohajone.com/veliaj-uron-pashken-ne-katedralen-e-shen-palit-se-shpejti-perfundon-kisha-katolike-nisim-rindertimin-e-kishes-se-shen-prokopit-sic-ishte/ 98.2% 378/385
11 10.04.2023 Veliaj: Tirana, kryeqyteti më i pastër i rajonit, duhet të jemi krenarë, mirenjohje për secilin nga punonjësit e pastrimit https://kohajone.com/veliaj-krenar-per-sa-shume-e-kemi-ndryshuar-imazhin-e-tiranes/ 98.9% 462/467
12 22.05.2023 Veliaj dhe Kryetari i Bordit të AADF vizitojnë Piramidën, pikë turistike në vjeshtë, nisin kurset për fëmijët dhe të rinjtë https://kohajone.com/veliaj-dhe-granoff-vizitojne-piramiden-pike-turistike-per-tiranen-ne-vjeshte-nisin-kurset-per-femijet-dhe-te-rinjte/ 100.0% 639/639
13 23.05.2023 Vijon asfaltimi i rrugëve në lagjet e Tiranës, Veliaj: “Jemi përditë në fushatë, gjatë verës ndërhyjmë në çdo cep; Do mbarojmë edhe shkollat e reja që janë në proces” https://kohajone.com/vijon-asfaltimi-i-rrugeve-ne-lagjet-e-tiranes-veliaj-jemi-cdo-dite-ne-fushate/ 58.4% 353/604
14 24.05.2023 Kengetari grek Niko Vertis në Tiranë: Veliaj, ju presim të gjithëve nesër në koncert https://kohajone.com/kengetari-niko-vertis-mberrin-ne-tirane-veliaj-ju-presim-te-gjitheve-neser-ne-koncert-tek-arena-kombetare/ 100.0% 328/328
15 30.05.2023 Hapet "Agimi": Veliaj do sherbeje per shume aktivitete kulturore dhe artistike https://kohajone.com/hapet-linema-agimi-veliaj-do-sherbeje-per-shume-aktivitete-kulturore-dhe-artistike/ 98.3% 522/531
16 31.05.2023 Java italiane e kulturës: Veliaj, se shpejti nisim punën për një ambasadë të re të Italisë në Tiranë https://kohajone.com/nis-ne-1-qershor-java-italiane-e-kultures-veliaj-se-shpejti-nisim-punen-per-nje-ambasade-te-re-te-italise-ne-tirane/ 99.4% 360/362
# Data Njoftimi i Bashkise Shkarko Njoftimin Lajmi i medias % Nr. fjalësh
1 02.04.2023 Veliaj: “Tirana sot, një nga qytetet më të pastra në rajon, e thotë çdo turist https://tiranapost.al/qyteti/videomesazhi-i-javes-veliaj-tirana-sot-nje-nga-qytetet-me-te-pastra-ne-ra-i524275/ 99.2% 654/659
2 03.04.2023 Përfundon godina e re në "Qytetin Studenti" https://tiranapost.al/qyteti/fotot-perfundon-rikonstruksioni-i-godines-18-ne-qytetin-studenti-i524303/ 45.9% 263/573
3 03.04.2023 Forumi Ndërkombëtar i Turizmit: Kalendari i Tiranës i mbushur me evente https://tiranapost.al/qyteti/veliaj-e-kumbaro-me-sekretarin-e-organizates-boterore-te-turizmit-tirana--i524312/ 64.1% 270/421
4 04.04.2023 Veliaj pret kryebashkiakun e Bergamos: “Bashkëpunim mes dy qyteteve”; Gori: “Tirana, qytet në rritje, me një kryebashkiak shumë dinamik” https://tiranapost.al/qyteti/veliaj-pret-kryebashkiakun-e-bergamos-gori-tirana-qytet-ne-rritje-me-nje--i524339/ 98.9% 276/279
5 05.04.2023 Veliaj: Me basketbollistët e Partizanit fituese të Ligës Unike, krenar për lojën tuaj https://tiranapost.al/qyteti/basketbollistet-e-partizanit-fituan-ligen-unike-veliaj-i-pret-ne-zyre-i524366/ 95.6% 327/342
6 05.04.2023 Veliaj përurin kopshtin e ri, kei mirepret 220 fëmijë https://tiranapost.al/qyteti/kei-kopshti-me-i-ri-ne-kryeqytet-mirepret-220-femije-i524370/ 98.7% 522/529
7 08.04.2023 Vigjilja e Pashkës, Veliaj inspekton punimet në Kishën Katolike te “Rruga e Kavajës” https://tiranapost.al/sociale/veliaj-ne-kishen-katolike-ne-vigjilje-te-pashkes-kemi-shume-nevoje-per-d-i524458/ 100.0% 337/337
8 09.04.2023 Veliaj fton të gjithë prindërit ti aktivizojnë fëmijët në sport https://tiranapost.al/sport/te-vegjlit-e-tiranes-sterviten-me-te-medhenjte-e-romes-i524476/ 100.0% 418/418
9 09.04.2023 Veliaj për Pashkë në Katedralen e Shen Palit: Së shpejti nisim rindërtimin e Kishës së Shen Prokopit, siç ishte https://tiranapost.al/kalendari-kulturor/veliaj-perfundon-kisha-katolike-nisim-rindertimin-e-kishes-se-i524477/ 89.4% 344/385
10 10.04.2023 Veliaj: Tirana, kryeqyteti më i pastër i rajonit, duhet të jemi krenarë, mirenjohje për secilin nga punonjësit e pastrimit https://tiranapost.al/qyteti/veliaj-tirana-kryeqyteti-me-i-paster-i-rajonit-mirenjohje-per-secilin-nga-i524505/ 98.9% 462/467
11 22.05.2023 Veliaj dhe Kryetari i Bordit të AADF vizitojnë Piramidën, pikë turistike në vjeshtë, nisin kurset për fëmijët dhe të rinjtë https://tiranapost.al/qyteti/veliaj-dhe-granoff-vizitojne-piramiden-ne-vjeshte-nisin-kurset-per-femije-i525688/ 99.5% 636/639
12 24.04.2023 Kengetari grek Niko Vertis në Tiranë: Veliaj, ju presim të gjithëve nesër në koncert https://tiranapost.al/art-dhe-kulture/niko-vertis-eshte-arvanitas-ja-biseda-e-origjines-se-kengetarit--i525746/ 100.0% 328/328
13 30.04.2023 Hapet "Agimi": Veliaj do sherbeje per shume aktivitete kulturore dhe artistike https://tiranapost.al/art-dhe-kulture/rikthehet-kinema-agimi-por-me-funksionale-se-dikur-i525936/ 39.0% 207/531
# Data Njoftimi i Bashkise Shkarko Njoftimin Lajmi i medias % Nr. fjalësh
1 02.04.2023 Veliaj: “I dhamë fund tymit kanceroz që vinte nga mbetjet e Sharrës https://tvklan.al/veliaj-i-dhame-fund-tymit-kanceroz-qe-vinte-nga-mbetjet-e-sharres/ 33.0% 182/547
2 03.04.2023 Përfundon godina e re në "Qytetin Studenti" https://tvklan.al/veliaj-se-shpejti-nis-puna-per-kampusin-universitar/ 49.0% 281/573
3 03.04.2023 Forumi Ndërkombëtar i Turizmit: Kalendari i Tiranës i mbushur me evente https://tvklan.al/forumi-nderkombetar-i-turizmit-veliaj-dhe-kumbaro-presin-zurab-pololikashvili-tirana-destinacion-i-turizmit/ 98.3% 413/421
4 04.04.2023 Veliaj pret kryebashkiakun e Bergamos: “Bashkëpunim mes dy qyteteve”; Gori: “Tirana, qytet në rritje, me një kryebashkiak shumë dinamik” https://tvklan.al/veliaj-pret-kryebashkiakun-e-bergamos-bashkepunim-mes-dy-qyteteve/ 100.0% 279/279
5 05.04.2023 Veliaj: Me basketbollistët e Partizanit fituese të Ligës Unike, krenar për lojën tuaj https://tvklan.al/veliaj-pret-basketbollistet-e-partizanit-qe-fituan-ligen-unike/ 100.0% 342/342
6 05.04.2023 Veliaj përurin kopshtin e ri, kei mirepret 220 fëmijë https://tvklan.al/kei-kopshti-me-i-ri-ne-kryeqytet/ 85.3% 451/529
8 09.04.2023 Veliaj për Pashkë në Katedralen e Shen Palit: Së shpejti nisim rindërtimin e Kishës së Shen Prokopit, siç ishte https://tvklan.al/veliaj-uron-pashken-se-shpejti-perfundon-kisha-katolike-nisim-rindertimin-e-kishes-se-shen-prokopit-sic-ishte/ 98.2% 378/385
9 10.04.2023 Veliaj: Tirana, kryeqyteti më i pastër i rajonit, duhet të jemi krenarë, mirenjohje për secilin nga punonjësit e pastrimit https://tvklan.al/veliaj-tirana-kryeqyteti-me-i-paster-i-rajonit-duhet-te-jemi-krenare/ 26.8% 125/467
10 22.05.2023 Veliaj dhe Kryetari i Bordit të AADF vizitojnë Piramidën, pikë turistike në vjeshtë, nisin kurset për fëmijët dhe të rinjtë https://tvklan.al/veliaj-dhe-granoff-vizitojne-piramiden-eshte-kthyer-ne-pike-te-jashtezakonshme-turistike-per-tiranen/ 100.0% 639/639
11 30.05.2023 Hapet "Agimi": Veliaj do sherbeje per shume aktivitete kulturore dhe artistike https://tvklan.al/veliaj-javen-tjeter-themelet-e-teatrit-kombetar/ 45.4% 241/531
12 31.05.2023 Java italiane e kulturës: Veliaj, se shpejti nisim punën për një ambasadë të re të Italisë në Tiranë https://tvklan.al/nis-ne-1-qershor-java-italiane-e-kultures-veliaj-se-shpejti-nisim-punen-per-nje-ambasade-te-re-te-italise-ne-tirane/ 97.8% 354/362
# Data Njoftimi i Bashkise Shkarko Njoftimin Lajmi i medias % Nr. fjalësh
1 02.04.2023 Veliaj: “Tirana sot, një nga qytetet më të pastra në rajon, e thotë çdo turist https://www.vizionplus.tv/veliaj-tirana-nje-nga-qytetet-me-te-pastra-ne-rajon-ndryshimi-si-nata-me-diten-me-8-vite-me-pare/ 99.2% 654/659
2 02.04.2023 Veliaj: “I dhamë fund tymit kanceroz që vinte nga mbetjet e Sharrës https://www.vizionplus.tv/inceneratori-i-sharres-veliaj-ka-shpetuar-tiranen-nga-papastertite/ 33.0% 182/547
3 03.04.2023 Përfundon godina e re në "Qytetin Studenti" https://www.vizionplus.tv/investimet-ne-qytetin-studenti-veliaj-inspekton-rikonstruksionin-e-nje-tjeter-godine/ 42.1% 241/573
4 03.04.2023 Forumi Ndërkombëtar i Turizmit: Kalendari i Tiranës i mbushur me evente https://www.vizionplus.tv/forumi-nderkombetar-i-turizmit-veliaj-kumbaro-presin-sekretarin-e-pergjithshem-te-organizates-boterore-te-turizmit-tirana-destinacion-i-turizmit/ 98.3% 414/421
5 04.04.2023 Veliaj pret kryebashkiakun e Bergamos: “Bashkëpunim mes dy qyteteve”; Gori: “Tirana, qytet në rritje, me një kryebashkiak shumë dinamik” https://www.vizionplus.tv/veliaj-pret-kryebashkiakun-e-bergamos-diskutohen-projektet-mes-dy-qyteteve/ 49.8% 139/279
6 05.04.2023 Veliaj: Me basketbollistët e Partizanit fituese të Ligës Unike, krenar për lojën tuaj https://www.vizionplus.tv/veliaj-pret-basketbollistet-e-partizanit-qe-fituan-ligen-unike-krenar-per-lojen-tuaj-te-shkelqyer/ 100.0% 342/342
7 05.04.2023 Veliaj përurin kopshtin e ri, kei mirepret 220 fëmijë https://www.vizionplus.tv/kei-kopshti-me-i-ri-ne-kryeqytet-mirepret-220-femije-veliaj-se-shpejti-kopesht-dhe-cerdhe-te-re-edhe-ne-zonen-e-astirit/ 90.9% 481/529
8 08.04.2023 Veliaj viziton kishën e re protestante në Kombinat, hapësirë e jashtëzakonshme i shërben komunitetit https://www.vizionplus.tv/veliaj-ne-kishen-protestante-kryebashkiaku-uron-besimtaret-per-pashket/ 51.0% 210/411
9 08.04.2023 Vigjilja e Pashkës, Veliaj inspekton punimet në Kishën Katolike te “Rruga e Kavajës” https://www.vizionplus.tv/vigjilja-e-pashkes-veliaj-inspekton-punimet-ne-kishen-katolike-te-rruga-e-kavajes-eshte-koha-per-bashkim-dhe-jo-percarje/ 97.9% 330/337
10 09.04.2023 Veliaj fton të gjithë prindërit ti aktivizojnë fëmijët në sport https://www.vizionplus.tv/te-vegjlit-e-tiranes-sterviten-me-te-medhenjte-e-romes-veliaj-ftoj-te-gjithe-prinderit-ti-aktivizojne-femijet-ne-sport/ 100.0% 418/418
11 09.04.2023 Veliaj për Pashkë në Katedralen e Shen Palit: Së shpejti nisim rindërtimin e Kishës së Shen Prokopit, siç ishte https://www.vizionplus.tv/veliaj-uron-pashken-ne-katedralen-e-shen-palit-se-shpejti-perfundon-kisha-katolike-nisim-rindertimin-e-kishes-se-shen-prokopit-sic-ishte/ 98.2% 378/385
12 10.04.2023 Veliaj: Tirana, kryeqyteti më i pastër i rajonit, duhet të jemi krenarë, mirenjohje për secilin nga punonjësit e pastrimit https://www.vizionplus.tv/veliaj-mandatin-e-ardhshem-te-gjithe-kontenieret-e-mbetjeve-ne-zonen-e-qendres-do-te-futen-nentoke/ 11.0% 51/467
13 22.05.2023 Veliaj dhe Kryetari i Bordit të AADF vizitojnë Piramidën, pikë turistike në vjeshtë, nisin kurset për fëmijët dhe të rinjtë https://www.vizionplus.tv/piramida-magnet-i-teknologjise-veliaj-ne-vjeshte-hapim-kurset-per-te-rinjte/ 35.4% 226/639
14 23.05.2023 Vijon asfaltimi i rrugëve në lagjet e Tiranës, Veliaj: “Jemi përditë në fushatë, gjatë verës ndërhyjmë në çdo cep; Do mbarojmë edhe shkollat e reja që janë në proces” https://www.vizionplus.tv/shtrohen-rruget-ne-dajt-veliaj-do-te-sistemohen-te-gjitha-akset-kapilare/ 53.1% 321/604
15 30.05.2023 Hapet "Agimi": Veliaj do sherbeje per shume aktivitete kulturore dhe artistike https://www.vizionplus.tv/hapet-qendra-agimi-ne-tirane-ish-kinemaja-kthehet-ne-hapesire-dedikuar-artit/ 42.6% 226/531
16 31.05.2023 Java italiane e kulturës: Veliaj, se shpejti nisim punën për një ambasadë të re të Italisë në Tiranë https://www.vizionplus.tv/nis-ne-1-qershor-java-italiane-e-kultures-veliaj-se-shpejti-nisim-punen-per-nje-ambasade-te-re-te-italise-ne-tirane/ 99.4% 360/362

Omnis voluptas assumenda est, omnis dolor repellendus. Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet ut et voluptates repudiandae sint et molestiae non recusandae.

Odio dignissimos ducimus qui blanditiis praesentium voluptatum deleniti atque corrupti quos dolores et quas molestias excepturi sint occaecati cupiditate non provident, similique sunt in culpa qui officia deserunt mollitia animi, id est laborum et dolorum fuga. Et harum quidem rerum facilis est et expedita distinctio.

NewsLab

NewsLab është një platformë e konceptuar në formën e një motori kërkimi, e cila ndihmon gazetarët, por jo vetëm, të identifikojnë lajmet e publikuara që janë identike ose të ndikuara ndjeshëm nga PR-i i partive politike, institucioneve publike dhe entitete të tjera.

Vizito Tani

Mesatarja e përputhshmërisë së lajmeve të publikara me njoftimet e Bashkisë Tiranë sipas tematikave

Konkluzione

Bashkia e Tiranës ka një influencë të madhe në redaksitë e mediave kombëtare e lokale të cilat publikojnë pa asnjë filtër informacionet e dërguara nga zyra e PR-it, duke lejuar bombardimin me propagandë politike të opinionit publik. Dhjetë prej mediave më “besnike” të Bashkisë, nga 45 të monitoruara kanë tekste të njëjta me ato që dërgohen mesatarisht në masën 93-99.5%.

Nga 17 njoftime për shtyp të konceptuara në formën e lajmit të gatshëm dhe të shpërndara nga Bashkia e Tiranës në 20 ditë të monitoruara, janë prodhuar në total 294 lajme nga 45 redaksi mediash lokale e kombëtare. Ato përdorin një strukturë uniforme, të njëjtat fjali dhe propagandojnë të njëjtin lajm.

Propaganda në media është rritur në mënyrë drastike krahasuar me pesë vite më parë kur është aplikuar e njëjta metodologji për të njëjtin institucion. Aktualisht mesatarja e përputhshmërisë mes njoftimeve të shtypit nga Bashkia Tiranë dhe raportimeve të medias është 93-99.5% nga 47-93% që varionte më herët për dhjetë nga mediat e cilësuara si “besnike”.

Propaganda në media është rritur në mënyrë drastike krahasuar me pesë vite më parë kur është aplikuar e njëjta metodologji për të njëjtin institucion. Aktualisht mesatarja e përputhshmërisë mes njoftimeve të shtypit nga Bashkia Tiranë dhe raportimeve të medias është 93-99.5% nga 47-93% që varionte më herët për dhjetë nga mediat e cilësuara si “besnike”.

Ekspertët e medias konkludojnë se publikimi i lajmeve të gatshme tregon kapjen e mediave nga politika. Pedagogu Erlis Çela analizon se problemi qëndron në “marrëdhëniet e krijuara në trinomin media-politikë-biznes, janë jo transparente” ndërsa studiuesja Blerjana Bino shton se transmetimi i këtyre lajmeve është “tregues i faktit që qytetarët shqiptar bombardohen me propagandë dhe jo më informacion cilësor, të pavarur dhe të verifikuar”.

Aparati i punonjësve që merren me median pranë Bashkisë Tiranë, është i tillë që do e lakmonte çdo redaksi lajmesh, përfshi ato kombëtare. Zyrtarisht institucioni pohon se “pranë Drejtorisë së Përgjithshme të Medias dhe Komunikimit janë të angazhuar 25 punonjës, nga të cilët tetë merren drejtpërdrejtë me mediat dhe publikun, gjashtë prej tyre monitorojnë mediat dhe dhjetë të tjerë me komunikimin dixhital”.

Transparenca dhe llogaridhënia e institucionit dhe kryebashkiakut evidentohet si problematike nga reporterët. Ata pohojnë se e kanë shumë të vështirë të jenë të pranishëm në aktivitete dhe të pyesin drejtpërdrejtë kryebashkiakun Veliaj, pasi njoftimet “ janë të karakterit anonçues dhe vijnë pak minuta përpara se ato të ndodhin dhe transmetohen live në FB”. Kjo sipas tyre e bën të pamundur mbulimin dhe ndjekjen në kohë të aktivitetit

Raporti me gazetarët në funksion të llogaridhënies mbetet një problem. Zyrtarisht institucioni i Bashkisë së Tiranës konfirmon se në pesë vitet e fundit kryebashkiaku Veliaj nuk ka kryer asnjë konferencë për mediat, ku ai të përballet me pyetjet e gazetarëve, për problematika të ndryshme të institucionit apo qytetit.

Kontrolli i informacionit nuk është një fenomen vetëm i Bashkisë Tiranë, të marrë në analizë. Kreu i qeverisë Edi Rama ishte i pari kryeministër në Europë që në Mars të vitit 2017 krijoi televizionin e tij online “ERTV”, në të cilin transmetonte të gjitha aktivitetet politike me regji. Pas kësaj, qeveria “Rama 2” tentoi miratimin e “Paketës Antishpifje” e cila u bllokua, ndërsa në vitin 2021 qeveria krijoi MIA-n, agjencinë që kontrollon informacionet e dikastereve përpara komunikimit me median.

Mesatarja e % së ngjashmërisë së lajmeve sipas mediave para dhe pas zgjedhjeve

Partneret Tane

Our awesome partners we've had the pleasure to work with!

Zbatuar nga